Rent a Kombi usluga za najam teretnog kombija Renault Trafic 1.6 dCi 95 L1H1 (2016.).

Nudimo uslugu najma kombija na području Otoka Krka i šire uz mogućnost dnevnog ili dugoročnog najma. Putnički prostor ima 3 sjedala sa preklopivim središnjim sjedalom na koje možete odložiti svoje računalo, mobitel ili  dokumente. Ukupna nosivost je do 1000kg.

Teretni prostor prilagođen je prijevozu većeg i duljeg tereta sa obloženom podnom oblogom. Dimenzija teretnog prostora iznosi 2531x1391x1387 (D.Š.V.) ukupne zapremnine 5.2 m³. Široka bočna klizna vrata i stražnja krilna vrata omogućuju lakši i jednostavniji pristup.

Ako nemate učestalu potrebu za teretnim kombijem a želite samostalno dostavljati i prevoziti teret ili jednostavno morate nešto prevesti onda je najam kombija odlično rješenje. Obrtnik ste, poduzetnik ili imate potrebu prijevoza robe, obratite nam se te ćemo Vam ponuditi najam ovisno o vašoj želji i potrebi.

Učinkovit i praktičan Trafic namijenjen je za sve privatne ili pravne osobe, tvrtke, obrte ili organizacije za jednostavno prevoženje i obavljanje dostavnih poslova. Spojite ugodno s korisnim i iznajmite dostavni kombi.

RECENZIJE:

- Rentali smo kombi, usluga je bila super sve smo se brzo dogovorili. Marko

-Uzeli smo Rent a kombi u Krku na više dana i vratili ga u popodnevnim satima nije bio nikakav problem. Kombi je bio čist i uredan. Super je da postoji ovakva usluga i na Krku. Andrea

-Svaka preporuka. Vrlo brz i jednostavan dogovor oko najma kombija! Nenad